Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львівському виші відкрили "Стіну пам'яті"

У понеділок, У День Гідності та Свободи, у Львівському державному університеті фізичної культури імені І. Боберського урочисто відкрили "Стіну пам'яті" на честь Героя Небесної Сотні Анатолія Жаловаги. Захід відбувся за участі батька Героя Григорія Жаловаги, студентів, викладачів, представників спортивної громадськості. Про це повідомила заступник начальника управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА Оксана Вацеба.

"Стіна пам’яті" Анатолія Жаловаги, котра з’явилася у ЛДУФК, свідчить про те, Героя України студенти та спортивна громада Львівщини не забуватимуть і згадуватимуть як одного з кращих випускників вузу. А його ім'я буде дороговказом європейського майбутнього", - зазначила під час відкриття Оксана Вацеба.

Присутні також хвилиною мовчання вшанували пам'ять усіх тих, хто загинув на Майдані. А батько Героя розповів про свого сина, його патріотизм та любов до України й подарував для його рідного вузу підбірку фотографій та документів про сина.

Нагадаємо, 13 березня 2015 року на фасаді Львівського училища фізичної культури урочисто відкрито пам’ятну дошку в пам’ять випускника училища, активіста Євромайдану, Героя Небесної Сотні та Героя України Анатолія Жаловаги.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ