Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У львівських будинках прибирають підвали та горища з метою дотримання норм пожежної безпеки

Галицька районна адміністрація Львова зініціювала проведення прибирання підвалів та горищ житлових будинків під час щомісячних толок. Так, минулого тижня протягом трьох днів працівники ЛКП району прибрали підвали та горища на вул. Староєврейській, 4, вул. Каліча Гора, 14, вул. Герцена, 9 та у інших будинках. Крім того, на вул. Ангеловича, 20, 26 та вул. Карпінського, 7, 9 навели лад і у дворах. Про це „Гал-info” повідомили в прес-службі ЛМР.
«Для дотримання норм пожежної безпеки ми проводимо цю роботу на горищах і у підвалах і продовжуватимемо цю практику під час наступних толок. А ще кожної п’ятниці ми проводимо санітарний день і очищаємо опорні стіни, водостічні труби та інші об’єкти від агітаційної і рекламної продукції», – зазначила голова Галицької районної адміністрації Ірина Маруняк.
Щомісячно, першого та третього понеділка, вівторка та середи працівники ЛКП проводять толоку на своїх територіях відповідно до розпорядження міського голови.
Районні адміністрації організовують роботу відділів комунальних господарств, підпорядкованих підприємств, служб з приведення до належного санітарного стану та благоустрою закріплених за ними територій. Метою такого нововведення є покращення благоустрою та санітарного стану Львова.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ