Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У львівських школах пройде акція «Зупинимо СНІД разом!»

1 грудня, до Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом, Львівський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді за участю волонтерів проведуть загальноміський захід «Зупинимо СНІД разом!». Метою заходу є привернення уваги громадськості до проблем ВІЛ/СНІДу, підвищення поінформованості про розповсюдження ВІЛ/СНІДу в Україні, формування толерантного ставлення до людей, що хворі – повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

«Закликом заходу є участь кожної людини у справі протидії поширенню ВІЛ/СНІДу. Під час акції розповсюджуватимуться флаєри та буклети з інформацією про ВІЛ/СНІД, а також будуть запалені свічки та викладені у вигляді символічної стрічки», – повідомила директор міського центру соціальних служб для дітей, сім`ї та молоді Віра Покотицька.

Крім того, для профілактичної роботи з учнями кожна школа у Львові отримає комплект рекламно-інформаційних матеріалів, до якого входять плакат «Не дамо обірвати мелодію життя», закладки-календарі з інформацією про ВІЛ «Це потрібно знати», диски з відеороликом «Діти у школі та ВІЛ» та навчальні фільми «Життя. Друзі завжди разом» та «Життя. На повну силу», а також гра «Володар кілець».

Кожній школі подарують презентацію «ВІЛ/СНІД: варто знати більше».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ