Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У львів'ян виховуватимуть толерантність до вагітних жінок

Соціальний проект толерантного ставлення до вагітних жінок стартував у Львові. Відповідні наліпки вже розміщені у львівському електротранспорті, на черзі - автобуси, заклади охорони здоров’я, держустанови, аптеки, супермаркети, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«До мене неодноразово звертаються вагітні жінки із скаргами на незручності, з якими вони стикаються через відсутність толерантного ставлення до них. Саме тому виникла ідея створення позитивної соціальної реклами, яка б зверталась до сумління людей і закликала до гідного поводження із вагітними жінками у громадському транспорті, соціальних установах, закладах охорони здоров’я.

Приємно, що розуміючи важливість порушеного питання, відділ промоції міста взяв активну участь у розробці макету відповідної соціальної реклами та організації його розміщення, а завдяки підтримці партнера ТМ «DIANORA» (одяг для вагітних) вдалось коштом компанії виготовити та розмістити відповідні наліпки та афіші у всіх погоджених місцях. Проект радо підтримали ЛКП «Львівелектротранс», АТП №1, приватні перевізники, заклади охорони здоров’я, управління соціального захисту ЛМР.

Сьогодні наш проект стартував у трамваях та тролейбусах, за кілька днів оголошення з’являться у маршрутних таксі, а з наступного тижня – у соціальних установах та закладах охорони здоров’я», - зазначила Уляна Пак, депутат Львівської міської ради.

До відома, сьогодні, 14 березня, відбудеться брифінг на тему: «Поважай того, хто носить у собі життя». Учасники: Уляна Пак, депутат Львівської міської ради, ініціатор соціального проекту толерантного ставлення до вагітних жінок. Початок: 10:00 год. Місце події: кінцева зупинка трамваїв №8, №3, пл. Соборна.

Суть проекту - у поширенні позитивної соціальної реклами, яка б зверталась до сумління людей і закликала до гідного ставлення до вагітних жінок у громадському транспорті, соціальних установах та  закладах охорони здоров’я.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ