Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові – дводенний Ярмарок кар’єри

У межах соціального проекту «Живи та працюй в Україні» Львівський обласний центр зайнятості спільно з НУ «Львівська політехніка» організовують дводенний, 29-й за ліком, Ярмарок кар’єри. Про це Гал-інфо повідомили в відділі інформаційної роботи Львівського ОЦЗ.

13 грудня відвідувачі заходу зможуть ознайомитися з 364 вакансіями 22 підприємств легкої промисловості, сфери обслуговування, готельно-ресторанного бізнесу та торгівлі. А наступного дня, 14 грудня, варіанти працевлаштування пропонуватимуть 25 фірм і компаній IT-сфери, технологічного та технічного напрямів, ремонту, будівництва, обслуговування доріг, транспортної галузі та ін. Загалом на ярмарку буде представлено понад 2100 вільних робочих місць і вакантних посад.

Під час дійства працедавці матимуть шанс дібрати потрібних фахівців, сформувати кадровий резерв, а безробітні – знайти роботу, домовитися про попереднє стажування на виробництві а також вивчити перспективи працевлаштування.

29-й Ярмарок кар’єри відбудеться у Львівському міському центру зайнятості (м. Львів, вул. Кн. Ольги, 122). Початок – об 11.00.

Запрошуємо всіх зацікавлених осіб взяти участь у масштабному заході!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ