Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові - ярмарок кар’єри «Тебе шукає робота!»

Львівський обласний центр зайнятості разом з НУ «Львівська політехніка» та за сприяння Львівської обласної державної адміністрації та Львівської міської ради організовують масовий захід «Тебе шукає робота!» (28 Ярмарок кар’єри), повідомили у Львівському обласному центрі зайнятості.

Захід відбудеться 16 травня 2017 року у центральній частині м. Львова (проспект Свободи). Початок – об 11.00.

Відвідувачі матимуть можливість віч-на-віч поспілкуватися з представниками майже 90 фірм і компаній, які задекларували понад 3 тисячі актуальних і перспективних вакансій для фахівців оборонної промисловості, енергетики, ІТ-сфери, галузі торгівлі, обслуговування, машинобудівної індустрії. Роботу пропонуватимуть як гуманітаріям (економістам, менеджерам, маркетологам, адміністраторам), так і спеціалістам технічного профілю (інженерам, програмістам, механікам,а також спеціалістом швейної промисловості, де середня заробітна плата стартує від 5 тис. грн. Як роботу, так і соціальні послуги надаватиме на цьогорічному заході  Львівський центр надання послуг учасникам бойових дій.

До уваги відвідувачів – тестування щодо схильності до виконання тієї чи іншої роботи, допомога у написанні резюме та техніки ведення співбесіди з працедавцем, консультації з питань надання соціальних послуг клієнтам служби зайнятості, можливості організації власної справи.

У рамках  заходу буде проводитися профорієнтаційна вікторина, а також майстер-класи з оформлення кондитерських виробів, карвінгу з овочів, плетіння косичок, манікюру, створення композицій з живих чи штучних квітів та інших компонентів, декоративного оздоблення елементів виробів та їхнйого пакування, монтажу санітарно-технічних систем. Окрім того, учасники заходу матимуть можливість окремо отримати консультації щодо:

участі у пілотному проекті із залучення до роботи членів малозабезпечених сімей та внутрішньо переміщених осіб» (постанова КМУ від 02.12.2015 №1154.);

застосування норм трудового, пенсійного, податкового законодавства,  та аспектів соціального захисту осіб з інвалідністю.

Посадовці, що займаються добором персоналу, зможуть відвідати майстер-клас «Рекрутинг: сучасні тенденції».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ