Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові акти готовності до зими підписані у 99% будинків

Станом на сьогодні підписано 99% актів готовності до зими комунальних будинків, 71% - житлово-будівельних кооперативів, 61% - будинків ОСББ, 66% - відомчих будинків. Також зараз заповнюють водою системи теплопостачання, проводять ремонтні роботи ШРП, встановлюють лічильники теплової енергії. Про це розповіла директор департаменту житлового господарства та інфраструктури Ірина Маруняк. Повідомила прес-служба ЛМР.

«На сьогоднішній день підписано 99% актів готовності комунальних будинків до зими. По житлово-будівельних кооперативах підписано 71%, по ОСББ – 61%, по відомчих будинках – 66%.

Станом на сьогоднішній день повірено і встановлено вже 96,2% лічильників теплової енергії у будинках комунальної власності. Ми вже заповнюємо системи теплопостачанням водою. На сьогоднішній день водою заповнено 37% систем у комунальних будинках.

Проведений об’їзд ШРП, тривають невеликі ремонтні роботи і до 10 жовтня плануємо їх завершити, після чого зробимо повторний об’їзд техніки», - зазначила директор департаменту житлового господарства та інфраструктури Ірина Маруняк.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ