Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У Львові артхаусне кіно "МУДАКИ. Арабески"

З 6 до 11 листопада у Львівському палаці мистецтв відбудеться показ нового українського безбюджетного артхаусного кіно "МУДАКИ. Арабески". Про це повідомили організатори.

"МУДАКИ. Арабески" - це цикл різножанрових короткометражок, присвячених епідемії соціально-культурного нігілізму, що охопила українське суспільство. Проект виник як виклик ідейному застою в українському кіновиробництві.

Ініціативна група молодих українських режисерів (до ініціативної групи режисерів увійшли Володимир Тихий, Юлія Шашкова, Іван Тимшин, Мирослав Слабошпицький, Анатолій Лавренишин, Віра Яковенко та інші) заявляє про створення проекту нового українського кіно - програми короткометражок не для дітей, яку умовно можна назвати антиподом карамельного "Париж, я люблю тебе".

Режисери знімають те, що хочуть самі. Знімають про Україну, про наболіле, без компліментів і без купюр. Перед авторами, що створюють картини для проекту, важливі тільки три обмеження - кіно потрібно знімати: тут (тобто в Україну); зараз (тобто не про козаків); про простих людей (тобто - без закоханих суперменів у всіх сенсах цього слова).

Сеанси: 19:30.  Ціна квитка - 10 грн

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ