Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Спорт

У Львові автомобільно-футбольний параліч

Сьогодні, 15 листопада, у Львові відбудеться перший футбольний матч на «Арені Львів» між збірними України та Австрії. За півтори години до матчу район вул. Стрийська та Володимира Великого, у напрямку стадіону, повністю паралізований. Про це повідомив кореспондент Гал-інфо.

«Корок сформувався на Стрийській  на перетині із вул. Сахарова. Машини ледь їдуть. На зупинках дуже багато людей, в основному це молодь, яка намагається зупинити будь-який транспорт, але маршрутки не спиняються, адже вільних місць немає вже від Центру. На перехресті Стрийська – Володимира Великого все стоїть. Транспорт зовсім не просувається, тому люди звідси вже йдуть пішки до «Арени Львів». Цілі потоки людей рухаються в напрямку стадіону. Їх супроводжують міліцейські патрулі. Автівки ДАІ їдуть із увімкненими сиренами, щоб не стояти в корку», - повідомив кореспондент Гал-інфо.

Він також додав, що від автовокзалу на Стрийській немає автобусів, які б курсували до «Арени Львів».

Нагадаємо, що влада зверталася до львів’ян з проханням не користуватися сьогодні вул. Стрийською в зв’язку із футбольним матчем, однак вдовольнити це прохання виявилось неможливо: кінець робочого дня, на Стрийській повно вантажівок, також їдуть фури, які намаються дістатись за місто. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ