Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Спорт

У Львові бійці АТО провели "Фестиваль спорту"

У неділю, 25 вересня, в мікрорайоні Рясне-2 відбувся перший «Фестиваль спорту». Про це повідомили організатори.

Дійство організували бійці АТО, які є членами ГО «Союзу ветеранів десанту», та активісти «Народної Самооборони Львівщини».

Місцем проведення обрали мікрорайон Рясне-2 не випадково, адже саме тут десантники відкрили перший соціальний тренажерний зал для дітей та ветеранів АТО.

Під час фестивалю гостям свята презентували такі види спорту, як кроссфіт, армреслінг, бойовий гопак та кудо. Для дітей провели майстер-класи, змагання та цікаві конкурси.

«Ми намагаємося максимально популяризувати активний відпочинок в нашому місті. Тому, відкриття спортзалів, проведення спортивних заходів, це виконання чіткого плану розвитку нашого Львова, як спортивного міста» - розповів керівник «Народної Самооборони Львівщини» Валерій Веремчук.

До свята долучилися колектив спортивно-бального танцю «Стиль», Львівська обласна федерація армреслінгу, клуб кроссфіту «Таурус». Найбільше дітей вразили показові виступи шкіл бойових мистецтв - бойового гопака «Шаблезуб» та кудо «Мужність».

«Дуже приємно бачити, що батьки відразу на фестивалі підходили та записували своїх дітей різні спортивні школи. В такі моменти розумієш, що такі заходи приносять користь» - зазначив активіст «Союзу ветеранів десанту» Віталій Свінціцький.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ