Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові близько тисячі романтиків випустили в небо свої бажання. (Фото)

Сьогодні, 11 листопада, на площі біля пам’ятника Івана Франка, напроти Львівського національного університету імені Івана Франка близько тисячі львів’ян випустили у нічне небо неймовірну кількість вогняних літаючих ліхтарики.

«Сьогодні, 11.11.11 у всьому світі вважається магічним днем та день здійснення бажань. Дійство присвятили всім хто прагне розбавити сірі будні яскравою подією, прагне висловити свої почуття коханій людині чи просто весело провести час з найдорожчими людьми. В цей унікальний день, люди по всьому світу, загадують щирі і світлі бажання. Ми відпускаємо свої мрії та прагнення до небес, написавши їх на ліхтариках, де й вирішується доля наших бажань», - розповіла в коментарі Гал-інфо учасниця акції Олена.




Учасники події переконані, що всі щиро загадані бажання обов’язково здійсняться. Тому, вони писали свої мрії та бажання на ліхтариках, а вже потім випускали їх у небо




Закохані могли запускати вогняні ліхтарики у формі серця. Коштувало таке задоволення (вогняні літаючі ліхтарики, - ред.) від 30 грн.


Фото - Сергій Бобра, Гал-інфо.



Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ