Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

У Львові буде маркування «розумного» екскурсійного маршруту, у тому числі і російською

Сьогодні, 4 серпня, виконавчий комітет Львівської міської ради надав дозвіл на встановлення інформаційних табличок та стрілок-вказівників з маркуванням «розумного» екскурсійного маршруту «Вперше у Львові», передає кореспондент Гал-інфо.

Як пояснила начальник управління туризму Львівської міської ради Галина Малець, таблиці встановлять для покращання туристичної пропозиції у Львові за підтримки ініціативи ПАТ «ВФ Україна» (TM Vodafone).

Вона зазначила, що інформаційні таблички та стрілки-вказівники з маркуванням «розумного» екскурсійного маршруту «Вперше у Львові» будуть у вигляді прямокутних таблиць формату А4 з нанесеними на них QR-кодами, символом інноваційного туристичного маршруту, зображеним у вигляді лева, та номером локації, які виконані з штучного каменю, мармурової муки білого кольору, з додатковим фрезеруванням та нанесенням зображення з мармурової муки чорного кольору.

Відповідно, виконавчий комітет дозволив встановити інформаційні таблички та стрілки-вказівники.

Приватне акціонерне товариство «ВФ Україна» (TM Vodafone) повинно погодити місця розташування інформаційних табличок та стрілок-вказівників з управлінням охорони історичного середовища, управлінням туризму департаменту розвитку та балансоутримувачами вуличного покриття.

Після встановлення інформаційних табличок та стрілок-вказівників їх передадуть на баланс Галицької районної адміністрації, на території якої вони розташовані.

TM Vodafone має здійснювати заміну інформаційних табличок та стрілок-вказівників після їх пошкодження.

Інформаційні таблички з QR-кодом з’являться за 15 адресами.

Як зазначила Галина Малець, таблички будуть мати написи українською, польською, англійською, російською та китайською мовами.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ