Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Економіка  |  Cуспільство

У Львові буде протестна хода від Податкової до Львівської ОДА під гаслом - «Не здирайте останньої сорочки!»

Сьогодні, у понеділок 29 листопада, о 10.00 біля Податкової адміністрації (вул. Стрийська, 35) підприємці знову зберуться на протест проти Податкового кодексу Азарова-Тігіпка (КАТ). Цього разу це буде не просто мітинг, а й протестна хода від Податкової адміністрації до Львівської облдержадміністрації.Головне гасло -«Не здирайте останньої сорочки!». Про це повідомили організатори.

Точний маршрут такий: вул. Стрийська - пл. Франка - вул. Франка - вул. Грушевського - пр. Шевченка - пр. Свободи (до пам'ятника Т. Шевченку) - вул. Беринди - пл. Ринок - вул. Руська - вул. Підвальна - вул. Винниченка, 12.

До кінцевої точки - обласної адміністрації - підприємці принесуть прапор, зшитий зі старих сорочок, на знак того, що в разі підписання Президентом України КАТу, податківці знімуть з них останню сорочку. Вимога незмінна - накласти вето на кодекс. Також підприємці вимагають відставки уряду.

"Нагадаємо: у п'ятницю вищезгаданий документ підписав Голова Верховної Ради Володимир Литвин і відправив на розгляд Президента. Отож доля кодексу, а отже і всього бізнесу України, - у його руках", -сказано у повідомленні. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ