Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У Львові буде великий хоровий фестиваль «Співаймо канон»

З 15 до 17 листопада у Львові відбудеться ІV хоровий фестиваль «Співаймо канон», присвячений творчості львівських композиторів. В рамках Фестивалю 15 листопада о 15:00 у Львівському Палаці мистецтв будуть проводитись майстер-класи та творча зустріч для керівників і активних учасників хорів. У Львівському будинку органної та камерної музики 16 та 17 листопада відбудуться концертні виступи колективів, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Колективи, які приїжджають з інших міст, мають можливість поділитись своїм досвідом роботи, а також ознайомитись із культурними надбанням Львова. Саме спільна організація фестивалів та зустрічей сприяє підвищенню рівня виконавської майстерності дитячих та молодіжних хорових колективів й зміцненню творчих зв’язків між хорами», - розповіла Наталія Манько, організатор хорового фестивалю «Співаймо канон».

Щороку на фестиваль приїжджають не тільки зі Львова, а й зі Самбора, Дублян, Здолбунева та м. Южноукраїнськ Миколаївської області. Загалом у фестивалі візьме участь 18 хорів.

Захід «Співаймо канон» вже відбувається четвертий рік поспіль. Минулого року фестиваль був присвячений творчості українського композитора Богдани Фільц.

Фестиваль «Співаймо канон» відбудеться за підтримки управління молоді, сім’ї та спорту Львівської міської ради. Організаторами фестивалю є УДЮМК Шевченківського району м. Львова та Зразковий хор «Радуниця», ДМШ №8, ДДШМ №10. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ