Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У Львові буде вистава "Ромео і Джульєтта" під відкритим небом

Львів’яни та гості міста зможуть відвідати виставу просто неба «Ромео і Джульєтта» у суботу в ніч з 14 на 15 липня о 00:00 в Італійському дворику, що на пл. Ринок. Про це повідомили в прес-службі Львівської Міської Ради.

«Я розумію, що ми отримуємо певні плюси, тому що зіграти «Ромео і Джульєтту» в Італійському дворику – це моя мрія і акторів усіх і не тільки театру нашого Першого, але й інших театрів, які ставили б «Ромео і Джульєтту» в Італійському дворику, та ще й, уявіть собі, що це 12-та ночі» - ділиться враженнями Вадим Сікорський.

Режисер сподівається, що все буде на високому рівні, і цьому також посприяє погода. Заслужений діяч мистецтв запрошує всіх: «Дай Бог, щоб не було дощу. Ми слідкуємо в інтернеті за цими повідомленнями, ніби все буде гаразд і обіцяють, що вночі дощу не буде. Ми постараємось зробити це все достойно, а ви прийдіть і подивіться, чи буде це достойно».

Заступник директора історичного музею Тарас Рудько також не може дочекатись цієї вистави.

«Направду,не дивлячись на сивину і на час -- ця тема хвилює. Мене особливо, тому що я пам’ятаю, бо був учасником, сидів десь в перших рядах на першій постановці «Ромео і Джульєтти» в Італійському подвір’ї. Це вже було, але трошки інший фрагмент. А те, що зараз задумали, дійсно вартує, щоб тут бути в 12-й год ночі.

Погоду мусимо замовити, бо має бути місяць відкритий. Це щось нове для нас, для історичного музею, де в тому історичному середовищі було все, але цієї «Ромео і Джульєтти» ще не було, тому ми радісно приймаємо цей захід, як і багато інших. Тому історичний музей запрошує кожного. Буде невеличка плата для того, щоб регулювати вхід, я думаю, що 5 гривень достатньо. Тому що черга людей буде, а ми можемо прийняти максимум 200 людей», - додав Тарас Рудько.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ