Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові будь-якою миті може розвалитись багатоповерхівка на вул. Окружній, 33

У Львові будь-якою миті може розвалитись багатоповерхівка на вул. Окружна, 33. Величезна тріщина розпанахала стіну цього будинку. І так триває вже кілька років.

Водночас Франківська районна адміністрації Львова 2017 року не змогла двічі замовити послугу ремонту будинку, Замовляли через систему Prozorro: жоден підрядник «не взяв участі в аукціоні через збільшення вартості робіт». Тому в адміністрації надумали провести повторну експертизу проектно-кошторисної документації.    

Мешканка аварійного будинку Наталя Семен написала в мережі таке: «У нашому будинку вже кілька років ось така тріщина. Вона постійно збільшується. ЖЕК минулоріч знайшов фірму, що могла це відремонтувати. Її представники приходили, дивились... Але потім сказали, що коштів, що були передбачені містом на ремонт цього дому, недостатньо... Ми звертались і у райадміністрацію і в міськраду... І ось прийшов такий лист (фото прикріпила). І він щороку приходить... Всім байдуже. Тільки обіцянками годують... Але що далі?! Наслідки ж можуть бути летальні, адже неодноразово в інших містах України обвалювались житлові багатоповерхівки і страждали та гинули люди... Куди ще звертатись? Що порадите, друзі?»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ