Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові через негоду дерево придавило собаку

1/3
У Львові через негоду дерево придавило собаку. Про це під час брифінгу повідомив заступник начальника управління реагування на надзвичайні ситуації ГУ ДСНС у Львівській області Микола Гуменюк.

«У Львові на вулиці Дзиндри з одного приватного господарства на інше впало дерево і придавило собаку. Наша бригада виїхала на місце і разом з працівниками комунального підприємства за допомогою бензопил розрізали дерево та звільнили собаку. Тварина залишилась без критичних ушкоджень», -розповів Микола Гуменюк.

За ніч у Львові негода розтрощила 11 автомобілів

Як повідомили у Головному управлінні ДСНС України у Львівській області, 6 жовтня о 07:43 до рятувальників надішло повідомлення про те, що у Львові на вул. Дзиндри, 3а внаслідок сильних поривів вітру, зламавши огорожу між подвір’ями двох господарств, впало дерево на собачу будку та притиснуло собаку. На місце події було направлено рятувальників державних пожежно-рятувальних частин № 1 та № 30 м. Львів.

Вогнеборці разом з комунальними службами провели роботи по розрізанню дерева, витягнули собаку та передали її господарям.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ