Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Львові чоловік до смерті побив співмешканку

У Львові правоохоронці затримали чоловіка, котрий до смерті побив свою співмешканку. Рішенням суду зловмисника взяли під варту. Йому загрожує до десяти років позбавлення волі, прес-служба ГУМВС України у Львівській області.

У Шевченківський райвідділ міліції 4 липня надійшла інформація про те, що у квартирі одного з будинків по вулиці Гайдамацькій виявлено тіло жінки без ознак життя.

 Виїздом на місце події слідчо-оперативної групи встановлено, що тіло зі слідами насильницької смерті належить 40-річній львів’янці. Правоохоронці встановили, що у день смерті, близько десятої години ранку, загибла разом зі своїм співмешканцем розпивали у квартирі спиртні напої.

«За словами чоловіка, близько одинадцятої години він ліг спати. А коли прокинувся, між ним і його співмешканкою виникла сварка, під час якої він дерев’яною палицею та скляною пляшкою наніс їй кілька ударів. За висновками судмедекспертів, жінка померла від внутрішньої кровотечі, спричиненої нанесеними їй тілесними ушкодженнями», - повідомив т.в.о. начальника Шевченківського райвідділу міліції підполковник міліції Тарас Диндерис.

 Також у квартирі під час проведення санкціонованого обшуку правоохоронці виявили гранату Ф-1.

 За цими фактами відкрито кримінальні провадження за ч.2 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) та ч.1 ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами або вибуховими речовинами) КК України. Максимальне покарання, що загрожує зловмиснику – до десяти років позбавлення волі.

 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ