Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Кримінальний Львів: вночі патрульні затримали двох колишніх в'язнів

Сьогодні, 13 березня, уночі у Львові патрульні затримали двох чоловіків, які вийшли із місць позбавлення волі. Один із затриманих вчиняв хуліганські дії щодо патрульних. Справи передали слідчим. Про це повідомляє Патрульна поліція Львова.

На вулиці Володимира Великого в одному із лотомаркетів, патрульні перевірили 32-річного громадянина у базі даних. Інспектори встановили, що даний громадянин є у розшуку Залізничним відділом поліції за підозрою у крадіжці, грабежі та зберіганні наркотичних речовин.

Він раніше судимий за грабіж та крадіжки. Чоловіка доставили до відділу поліції та передали справу слідчим", - йдеться у повідомленні.

Патрульна поліція
Патрульна поліція
1/1

Ще одного чоловіка затримали на вулиці Богдана Хмельницького. Затриманий ходив по вулиці босим, нецензурно висловлювався, розкидав особисті речі.

На зауваження патрульних чоловік не реагував, а тому інспектори вирішили його затримати. Під час затримання чоловік чинив опір, наніс патрульним удари ногами та почав битися головою об землю. 

Патрульна поліція
Патрульна поліція
Патрульна поліція
Патрульна поліція
Патрульна поліція
Патрульна поліція
1/3

Патрульні провели поверхневу перевірку та виявили шість патронів до пістолета, перцевий балон, розкладний ніж, декілька мобільних телефонів та багато стартових пакетів. Інспектори перевірили особу у базі даних та з’ясували, що чоловіка нещодавно звільнили з місць позбавлення волі, де він відбував покарання за викрадення автомобіля. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ