Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Здоров'я

У Львові демонтують усі вивіски зі словом «алкоголь»

Сьогодні, 27 березня, під час засідання виконавчого комітету Львівської міської ради міський голова Львова Андрій Садовий дав розпорядження скласти план-графік демонтажу вивісок магазинів, які містять слово «алкоголь» у назві. Про це повідомив кореспондент Гал-інфо з місця події.

Він звернувся до виконавчих органів Львівської міської ради з проханням пояснити, чому у Львові всупереч законодавству та рішень виконкому досі зустрічається слово «алкоголь» у назвах магазинів.

«Вживати слово «алкоголь» не можна», - заявив Садовий.

Як пояснив директор КП «Адміністративно-технічне управління» Тарас Вітик, загалом у Львові є 113 порушень, коли слово «алкоголь» можна надибати у назві магазину.

«Ми не зуміли досягнути компромісного варіанту з підприємцями щодо заміни назви. Тому вже цього тижня ми активно займемося цим питанням разом із «Муніципальною дружиною», - сказав чиновник.

Садовий натомість заявив, що треба це зробити негайно.

«Негайно, швидко! Нам треба думати про майбутнє наших дітей. Слова «алкоголь» не повинно бути у назвах магазинів. Складіть мені план-графік демонтажу і в середу чекаю доповіді скільки таких вивісок вже демонтовано», - сказав Садовий.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ