Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

У Львові депутати узаконили багатоповерхівку на місці гаража

Учора, 26 жовтня, під час засідання сесії Львівської міської ради депутати затвердили ТзОВ «Омега-Львів» технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки на вул. Під Голоском, 17. «За» таку ухвалу проголосувало 34 депутати, передає Гал-інфо.

Депутати внесли зміни до ухвали від 10.11.2016 № 1248 про затвердження ТзОВ «Омега-Львів» технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки на вул. Під Голоском, 17.

Відтак депутати змінили призначення земельної ділянки з земель промисловості, транспорту, оборони та іншого на землі житлової та громадської забудови, за функцією використання – землі комерції на землі житлової та громадської забудови.

Йдеться про земельну ділянку площею 0,2397 га, у тому числі 0,0442 га у межах червоних ліній за адресою вул. Під Голоском, 17.

У пояснювальній записці сказано, що на земельній ділянці розміщений об’єкт незавершеного будівництва, який знаходиться у власності ТзОВ «Омега-Львів».

Інформація про власника нерухомого майна відповідно до відомостей з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань:

            - назва: товариство з обмеженою відповідальністю «Омега-Львів»;

- код ЄДРПОУ: 23887997;

            - засновники: Комар Іван Вікторович, Василів Анна Миколаївна. Дані про кінцевого бенефіціарного власника відсутні;

            - розмір внеску до статутного фонду (грн): 375.00.

Також у пояснювальній записці зазначені прогнозовані наслідки дозволить для міста:

- ТзОВ «Омега-Львів» оформити право оренди на земельну ділянку площею 0,2397 га для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку з прибудованими гаражами на вул. Під Голоском, 17;

- орієнтовна орендна плата за земельну ділянку площею 0,2397 га у розмірі 12% від нормативної грошової оцінки земельних ділянок, коефіцієнт 1, код КВПЦЗ 02.03 – для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку: 196 086 грн/рік.

Перед депутатами виступив представник забудовника і повідомив, що незважаючи на проблеми із документами усі квартири у будинку вже продані.

Також він повідомив, що у будинку сім квартир передбачено для бійців АТО.

Під час обговорення депутати заявляли, що забудовник два роки не сплачував місту орендної плати за користування земельною ділянкою.

Окрім того, депутати додали, що на цьому місці спершу мав були гараж, але з’явилася багатоповерхівка.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ