Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Львові діє фахове злочинне угрупування, - Свистун

Сьогодні, 11 травня, під час засідання сесії Львівської обласної ради голова фракції «Самопоміч», начальник управління комунальної власності департаменту економічного розвитку Львівської міської ради Інна Свистун заявила, що у Львові діє фахове злочинне угрупування, яке краде комунальне майно, передає кореспондент Гал-інфо.

Під час розгляду одного з питань, які стосувалися обласного комунального майна, заступник голови Львівської обласної ради Володимир Гірняк попросив Інну Свистун пояснити, як так сталося, що у Львові зникло 20 комунальних приміщень.

Інна Свистун відповіла: «У Львові діє фахове злочинне угрупування».

За її словами, громада втратила 20 об’єктів.

"Коли управління виявило це, то звернулося в правоохоронні органи і ЗМІ", - зазначила Інна Свистун.

«Частину приміщень знайшли у новому реєстрі, а частину у старому. Об’єкти були під ухвалами на аукціоні. Просто препогано, жахливо працюють правоохоронці. За чотири місяці не оголошена жодна підозра. Арешт на об’єкти накладений в результаті кількаразових звернень управління для того, щоб їх не могли продати.

Чому фахове злочинне угрупування? Бо це родинні зв’язки з працюючими в податковій і генпрокуратурі, які оперативно здійснюють кроки по перепродажу цього комунального майна», - додала Інна Свистун.

Начальник управління комунальної власності не дала відповіді на питання, як так сталося, що в міста вкрали комунальні приміщення

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ