Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові для найбільш потребуючих провели спільні святкові сніданки

Як повідомили Гал-інфо в прес-службі Львівської міської ради, у Львові для найбільш потребуючих провели спільні святкові сніданки.

Допомагаємо тим, хто цього потребує. Сьогодні, у Великодню неділю, для людей, які через певні життєві обставини не мають можливості відчути духовну атмосферу Христового Воскресіння у родинному колі, управління соціального захисту Львівської міської ради традиційно організувало Великодні сніданки, щоб зберегти родинний дух свята і дати можливість найбільш потребуючим скуштувати великодніх страв. Великодні сніданки відбулись в Центрі обліку та нічного перебування бездомних осіб, а також на подвір’ї школи №62 на вул. Театральній. До спільної трапези долучився міський голова Львова Андрій Садовий.

За доброю традицією уже вдесяте поспіль у Великодню неділю у подвір’ї школи № 62 (вул. Театральна, 15) відбувся Великодній сніданок для найбільш потребуючих львів’ян. Сніданок розпочався о 10.00 год. зі спільної молитви. До Святкового Великоднього набору на кожну особу увійшли традиційні українські продукти – паска, ковбаска, яйця, масло, домашній сир, сік та рулет.

Усіх присутніх з Великоднем привітав міський голова Львова Андрій Садовий. Спільна трапеза зібрала понад 300 осіб.

«Дякуємо отцю за добрі слова. Дякуємо всім, хто постарався, щоб ми сьогодні не були обділені паскою. Дякую вам. Усіх любимо, поважаємо, шануємо. Щоб ви всі були щасливі. Бог з нами. Христос Воскрес», - зазначив мер Андрій Садовий.

Сьогодні ж у Центрі обліку та нічного перебування бездомних осіб, що на вул. Кирилівській, 3а, о 9.30 год. також відбувся Великодній сніданок для близько 50 підопічних Центру. Сніданок організували за підтримки благодійників. На столах були традиційні страви (паски, яйця, ковбаски тощо).

«Управління соціального захисту спільно з усіма підпорядкованими підрозділами намагається охопити максимальну кількість соціально вразливих громадян, враховуючи їх потребу, пам’ятаючи про львів’ян, які зараз перебувають у складних життєвих обставинах, і є невід’ємною частинкою великої громади нашого рідного міста. У такий світлий день особливо потрібно бути разом, відчувати любов і підтримку», - зазначає начальник управління соціального захисту Львівської міської ради Наталія Демкович.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ