Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Війна з Росією

У Львові для військових, що повернулися зі зони АТО, організовують унікальну подорож

БО «Фундація Духовного Відродження» ЛА УГКЦ уже вчетверте організовує унікальну паломницьку подорож до Тезе для учасників АТО під духовним супроводом отця Тараса Миляна. Паломницька подорож триватиме з 5 до 20 серпня. Організатори планують, щоб у поїздці взяли участь 25 військовослужбовців, які воювали на сході країни. Про це Гал-інфо повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

«Тішимося, що завдяки добродіям ми дбаємо не лише про фізичне оздоровлення хлопців, але й надаємо можливість для духовно-психологічної реабілітації. Ми на власні очі бачили, як під час подорожі військові наповнювалися унікальним відчуттям миру, особливим духом молитви, знайомилися з щирими, доброзичливими, відкритими людьми. Нас усіх переповнювало відчуття єдності та небайдужості – всі молилися за тебе, а ти – за усіх», - розповідає о. Тарас Милян, керівник Фундації.

Окрім духовної мандрівки до Тезе, учасники матимуть нагоду відвідати такі європейські міста як Зальцбург, Ліон, Піза, Болонья та Венеція та відпочинуть на Лазурному узбережжі Франції (Канни, Монако). Це справді чудова нагода відновитися у простому живому спілкуванні і, найголовніше, отримати психологічну та духовну підтримку, зазначають організатори.

«Якщо говорити про поїздку в Тезе, то свідомість твоя змінюється. Спочатку хлопці закриті до спілкування, більшість часу займають розповіді про війну. А потім щось в тобі змінюється, ти починаєш відкриватися. Спершу формат молитви з братами з Тезе для тебе є незвичним, бо у нас більш канонічно все. Але під час цієї молитви я бачив сльози на очах моїх побратимів. Вплив позитивний, однозначно», - поділився враженнями військовослужбовець Остап, який разом з БО "Фундація Духовного Відродження" відвідав Тезе минулого року.

Детальна інформація за телефоном: 067 679 02 07; 261 13 89, або ж за посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ