Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові до кінця року облаштують 59 майданчиків

У Львові до кінця року облаштують 59 майданчиків – повідомив сьогодні начальник управління молоді, сім’ї та спорту ЛМР Юрій Наконечний.
„Всього у місті буде облаштовано 59 майданчиків, з них 24 – спортивні, вартістю 49 тис. грн кожен, та 35 дитячих майданчиків вартістю 35 тис грн кожен. З міського бюджету на будівництво майданчиків виділено 2 млн 400 тис грн. З них на дитячі майданчики передбачено 1 млн 250 тис грн, на спортивні 1 млн 150 тис грн. ”, - сказав Юрій Наконечний.
„У Львові нараховується 493 майданчиків, з цієї кількісті цьогоріч буде облаштовано 59. Додатково ще 6 майданчиків буде в кожному районі міста, які облаштує громадська організація „Срібні крила” за кошти від проведеного фестивалю „Парад левів”, – наголосив Наконечний.
Спортивні майданчики будуть облаштовувати на таких вулицях: Вахнянина, 29, (Личаківський район), Масарика, 9, (Шевченківський район), Вигоди, 27 (Залізничний район), вул. Скісна, 1 (Франківський район), вул. Зубрівська, 30 (Сихівський район).
„Цьогоріч було закладено 3 млн грн – це більше ніж за попередні роки”, - повідомив Валерій Веремчук, депутат ЛМР, секретар депутатської комісії з питань сім’ї, молоді та спорту.
Особливістю майданчиків є їхня спеціальне атравматичне покриття. Обладнання виготовлене на європейськи зразок виробниками з Росії та України, єдина проблема: були прецеденти, коли майданчики забудовували протиправно з певними порушеннями.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ