Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У Львові до кластеру ІТ-ВРО приєдналася американська Limelight Networks

На цьому тижні ще одним учасником Кластеру ІТ-ВРО у Львові стала компанія Limelight Networks. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Limelight Networks є американською компанією. Заснована вона була в Темпі, штат Арізона у 2001 році. Компанія спеціалізується на постачанні он-лайн-контенту через власну кабельну мережу. Офіси Limelight Networks є у США, Франції, Німеччині, Індії, Великій Британії, Японії, Пд. Кореї та в Україні. У Львові компанія має власний офіс.

«Збільшення кількості учасників Кластеру говорить про усвідомлення львівських ІТ компаній в необхідності консолідації зусиль для майбутнього розвитку індустрії. Тому безсумнівно ми раді бачити компанію Limelight Networks учасником Кластеру», - коментує виконавчий директор Кластеру ІТ-ВРО Степан Веселовський.

Вступивши до асоціації, компанія долучається до усіх ініціатив та проектів Кластеру інформаційних технологій та бізнес-послуг.

Довідка.

Львівський кластер інформаційних технологій та бізнес-послуг – це асоціація провідних компаній з галузі інформаційних технологій (IT) та аутсорсингу бізнес-процесів (BPO), які спільно взяли на себе ініціативу з проведення системних змін у бізнес-середовищі міста.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ