Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

У Львові двох туристів госпіталізували в інфекційну лікарню

10 туристів під час заселення в львівські хостели звернулись із скаргами на погіршення стану здоров’я. 8 осіб від госпіталізації відмовились, двоє з діагнозом харчова токсикоінфекція госпіталізовані в інфекційну лікарню №2. Про це сьогодні, 31 березня, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

31 березня о 08:56 год. у Львові на тел. 103 поступила інформація від групи туристів із скаргами на поганий стан здоров’я. 10 осіб із туристичної групи під час заселення в хостели м. Львова на пл. Ринок, на пл. Соборній, на вул. Театральній звернулись із скаргами на погіршення стану здоров’я. Цю інформацію надали  в управлінні з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення ЛМР.

Після прибуття бригад швидкої медичної допомоги та надання першої медичної допомоги, 8 осіб від госпіталізації відмовились, двоє з діагнозом харчова токсикоінфекція госпіталізовані в 2 інфекційну лікарню, а саме: хлопець 1987 року народження, громадянин Ірландії; дівчина 1996 року народження, зареєстрована в м. Київ. Причини події – з’ясовуються.

Нагадаємо, студенти приїхали до Львова з Києва. Як стало відомо зі слів потерпілих, вони почали почувати себе погано ще у потязі. Це туристична група міжнародної організації  ESTIEM при Київському Політехнічному інституті, які мандрують Україною. 30 березня вони відправлялись з Києва, де вечеряли в одному з закладів харчування.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ