Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

У Львові двоє електриків потрапили до лікарні після ураження струмом

У Львові двоє працівників підприємства постраждали від ураження електричним струмом. Чоловіки отримали опіки та тілесні ушкодження під час ремонтних робіт на трансформаторній підстанції. Повідомили у Відділі комунікації ГУ Національної поліції у Львівській області.

До Залізничного відділу поліції 26 травня о 18.45 надійшло повідомлення про те, що на території підприємства на вулиці Сяйво у Львові двоє працівників отримали ушкодження і госпіталізовані в лікарню.

Виїздом на місце події слідчо-оперативної групи встановлено, що на території підприємства зникло світло і під час проведення ремонтних робіт в трансформаторному щиті по відновленню електропостачання, відбулося ураження електричним струмом двох працівників підприємства.

У 49-річного чоловіка опіки 25 відсотків тіла, в іншого постраждалого, 64-річного  працівника підприємства, тілесні ушкодження.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.272 (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою). Санкція статті передбачає покарання – штраф або виправні роботи на строк до двох років, або обмеження волі на строк до трьох років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років або без такого. Проводиться досудове розслідування.

 Правоохоронці встановлюють всі обставини події під час якої травмувалося двоє людей.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ