Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Львові директор підприємства присвоїв приміщення вартістю 9,5 млн грн

У Львові правоохоронці повідомили директору підприємства про підозру у привласненні майна у особливо великих розмірах. Як встановили працівники Управління захисту економіки у Львівській області спільно з працівниками слідчого управління ГУ Національної поліції у Львівській області, директор одного з товариств з обмеженою відповідальністю, зловживаючи службовим становищем, незаконно провів процедуру відчуження нежитлових приміщень вартістю дев’ять з половиною мільйонів гривень, повідомили у Відділі комунікації поліції Львівської області.

Під час досудового розслідування встановлено, що директор підробив протокол загальних зборів учасників ТзОВ, поставивши замість них підписи та, в подальшому, використав цей протокол для незаконного відчуження нежитлових приміщень вартістю дев’ять з половиною мільйонів гривень.

Проведена експертиза підтвердила, що підписи співзасновників ТзОВ на протоколі є підробленими.

Правоохоронці повідомили зловмиснику про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч.5 ст.191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) КК України.

Досудове розслідування триває. Зловмиснику загрожує покарання – позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ