Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові готуватимуть ІТ-фахівців зі шкільної парти

У Львові цього тижня презентують Інноваційний навчальний комплекс «ІТ- освіта». Створення комплексу ініціював Вищий навчальний заклад «Комп’ютерна Академія Шаг». До його складу ввійшло 14 шкіл міста, повідомили організатори проекту.

Учні шкіл, які входять в Комплекс, навчатимуться за дворічною навчальною програмою, яка охоплює основи програмування, веб-технології, основи робототехніки, сучасних інформаційних технологій, англійську мову, риторику та критичне мислення. Заняття проводитимуться у форматі коворкінгу. Передбачено проектну роботу у складі команд з фінальною презентацією результатів по завершенню кожного семестру.

Важливо, що кураторами Інноваційно навчального комплексу «ІТ освіта» будуть дві відомі українські ІТ-компанії - SoftServe та EPAM.

До складу координаційної ради комплексу крім представників навчальних закладів, ввійшли представники міськради Львова та ІТ-індустрії.

Довідка.

Учасниками Комплексу є:  ВНЗ «Комп’ютерна Академія «ШАГ» та загальноосвітні навчальні заклади м. Львова  (НВК “Школа-гімназія «Сихівська»”, Львівський навчально-виховний комплекс ім. В. Стуса ''спеціалізована школа І ступеня - гімназія міжнародних відносин'', загальноосвітня школа «Берегиня» та загальноосвітні школи № 2, 5, 13, 29, 32, 49, 65, 66, 78, 81, 96 м. Львова).

Комплекс створюється з метою проведення навчально-виховної роботи та формування і реалізації змісту освіти у системі підготовки фахівців для ІТ індустрії, яка у Львові визначена однією із пріоритетних.

Церемонія презентації Комплексу відбудеться 10 березня 2017 р. о 11:00 в Актовій залі ВНЗ «Комп’ютерна Академія «ШАГ» (вул. Замарстинівська, 83 а).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ