Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові готуються до нового опалювального сезону

Опалювальний сезон 2009-2010 р. закінчився. Теплопостачальні підприємства Львова уже проводять підготовку до нового сезону 2010-2011 року. Однак, якісне і надійне проходження опалювального сезону вимагає ретельної підготовки не лише з боку теплопостачальних підприємств, а й власників внутрібудинкових систем, –повідомила прес-служба Львівської міської ради.

 

«Підготовку до зими повинно проводити не лише теплопостачальне підприємство. Для надійного і якісного теплопостачання необхідно, щоб були проведені належні ремонтні роботи в середині самого будинку. Зважаючи на стан будинкових систем опалення та необхідність проведення ремонтних робіт, ЛМКП «Львівтеплоенерго» після закінчення опалювального сезону 2009-2010р. розсилає власникам будинків «Приписи по підготовці до опалювального сезону 2010-2011р».

 

Адже, поганий стан внутрібудинкової системи негативно впливає на якість послуг з теплопостачання», - розповідає начальник Франківського району теплових мереж ЛМКП «Львівтеплоенерго» Ігор Ковалко.

 

Власники внутрібудинкових систем, а це ЛКП, ЖБК, ОСББ до 15 вересня повинні провести в повному обсязі усі регламентовані у приписах роботи і підписати акти готовності будинків до опалювального сезону.

Серед основних робіт, які мали б провести власники внутрібудинкових систем: гідропневматичну промивку систем центрального опалення; гідравлічну опресовку опалювальних систем в залежності від типу встановлених опалювальних приладів пробним тиском; відремонтувати і утеплити вхідні двері, двері підвалів та горищ і засклити вікна тощо.

 

Ці приписи отримують усі споживачі теплової енергії в особі власника внутрібудинкової системи.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ