Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Здоров'я

У Львові говоритимуть про проблему вакцинації

Завтра, 30 листопада, у Львові відбудеться Круглий стіл «Проблеми вакцинації та повернення довіри до неї», повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Організаторами заходу є Кримський республіканський благодійний фонд «Світло Криму» за підтримки Міжнародного фонду «Відродження» та БФ «Крила надії». Місце проведення: вул. Озаркевича, 4, шпиталь ім. А. Шептицького. Початок круглого столу о 12.00. Прес-конференція для представників ЗМІ – о 14.00.

«У правозахисну групу Кримського республіканського благодійного фонду «Світло Криму» протягом кількох років надходять численні звернення з проханням роз'яснити правовий статус обов'язкових щеплень. Звернення надходили як від батьків, з різних причин відмовляються щепити (повністю або частково) своїх дітей, так і від лікарів-педіатрів, а також від співробітників дошкільних навчальних закладів.

Накопичений матеріал давав привід задуматися про тривожну ситуацію в цій області: зокрема, про існування «чорного ринку» підроблених медичних документів, а також про співвідношення офіційно зареєстрованого та реальної кількості щеплених дітей.

Протягом січня-серпня 2012 КРБФ «Світло Криму» за підтримки Міжнародного фонду «Відродження»проводив у ряді міст України (включаючи Львів) анкетування серед батьків дітей, які відвідують дошкільні навчальні заклади та початкові класи шкіл.

Щоб обговорити з фахівцями отримані дані і виробити спільні заходи для поліпшення ситуації і повернення довіри до вакцинації, ми проводимо у Львові круглий стіл з даної теми», - повідомляють організатори.

Контактні особи: Наталія Ліпська (тел. 050-430-71-88), Євген Новицький (тел. 066-10-34-935).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ