Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Львові група підлітків грабувала супермаркети

У Львові групу з 12 підлітків підозрюють у неодноразових крадіжках з супермаркетів. Про це повідомила прес-служба Патрульної поліції Львова.

Сьогодні, 29 серпня, патрульних викликали на проспект Червоної Калини в один з магазинів, де охорона зафіксувала на камеру відеоспостереження крадіжку. Інспектори приїхали на місце та зустрілися з начальником охорони. Він показав патрульним відео, де група осіб віком 11-17 років ховає в сумки товари з прилавків.

Крадіжки почалися ще з 25 серпня. Підлітки викрадали лише дорогі товари: елітний алкоголь, мідії, креветки, ікру, шоколад, косметику.

Адміністрація магазину написала заяву про вчинення злочину та передала її патрульним, а також зробила довідку про вартість всього викраденого товару. Згодом, під час патрулювання інспектори побачили на вулиці одну з дівчат, яка була на відео з групою крадіїв. Дівчинка в присутності батьків призналася у скоєному. Також патрульні встановили дані всіх інших учасників події. Інспектори попрямували на адреси та сповістили батьків, що їхні діти можливо причетні до неодноразових крадіжок.

Поліцейські повідомили працівників ювенальної превенції про цю подію, а також надали слідчим усі дані. Загалом крадіжки вчиняли 8 дівчат та 4 хлопця. Троє підлітків з батьками приїхали до Сихівського відділу поліції для встановлення всіх обставин справи. Крім цього діти зізналися, що причетні до крадіжок і з інших супермаркетів. Тепер справою займаються відповідні служби.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ