Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Львові іноземець незаконно заволодів автомобілем

За незаконне заволодіння транспортним засобом зловмисник може бути позбавлений волі на строк від п’яти до восьми років, - повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

В Сихівський відділ поліції 22 червня звернувся 41-річний громадянин однієї з країн Євросоюзу. Чоловік повідомив, що приїхав до Львова 18 червня у якості туриста. Тут він познайомився в одному із ресторанів із земляком. Під час застілля між чоловіками виникла суперечка. В результаті зловмисник заволодів ключами від автомобіля заявника, а потім – і самим авто «Мередес-Бенц СLK -320». Через кілька днів він запропонував власникові повернути транспортний засіб за винагороду.

Правоохоронці встановили, що до правопорушення причетний іноземець, який має дозвіл на проживання в Україні. Наразі встановлюються обставини події, проводиться розслідування.

Відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом). Вчинення цього злочину карається позбавленням волі на строк від п'яти до восьми років з конфіскацією майна або без такої.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ