Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові маємо напрацювати маршрутну карту з вирішення проблеми сміття, - Зубко

Сьогодні у Львові маємо напрацювати антикризову маршрутну карту, визначити людські і технічні ресурси, відповідальних і час, потрібний для вирішення проблеми сміття у місті. Про це заявив на своїй сторінці у FB Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального, розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко у рамках робочої поїздки до Львову.

«Держава завжди приходить громадам на допомогу, якщо є надзвичайна ситуація. Так було в Авдіївці та Балаклеї. І так буде завжди, якщо люди потребуватимуть допомоги. Але наразі надзвичайної ситуації у Львову не має. Водночас креативна й інноваційна громада міста потребує допомоги. І ми разом здатні вирішити цю проблему», -  зазначив Геннадій Зубко.

Віце-прем’єр наголосив, що із цього питання потрібно прибрати політичний піар. «Це – господарське питання, яке потрібно вирішувати з управлінським досвідом», - наголосив він.

Нагадаємо, що сьогодні у Львові під головуванням Віце-прем’єр-міністра – Міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України відбудеться нарада за участі керівництва профільних міністерств та відомств щодо впорядкування питань поводження з твердими побутовими відходами.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ