Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові «Миколай про тебе не забуде» розпочав набір волонтерів

Уже одинадцятий рік поспіль МГО «Академія української молоді» спільно з навчальними закладами та спільнотами проводить благочинну акцію «Миколай про тебе не забуде» для дітей, які залишились без батьківської уваги. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Особливістю акції є те, що її проводить молодь, яка, незважаючи на сесію та грудневі морози, присвячує свій час для того, аби стати помічниками святого Миколая та дарувати іншим радість, щастя та усмішки. Завдяки цьому творяться справжні чудеса, і відбувається те, що здавалося неможливим», - розповідають організатори проекту.

Для того, щоб свято дітям принесло якнайбільше позитиву, до участі в акції долучаються юні волонтери, помічники святого Миколая. Щороку ними стає близько 700 учнів-старшокласників та студентів львівських ВНЗ. Щоб всі отримали свої подарунки, на Фабриці святого Миколая волонтери будуть їх упаковувати, а потім розносити по домівках потребуючих дітей.

«Також у рамках акції помічники працюватимуть у творчих майстернях – Канцелярії святого Миколая, роздаватимуть солодощі та листівки мешканцям міста на святковій акції 19 грудня, а також здивують усіх кольоровим та яскравим Пам-парадом «Я помагаю Миколаю», який відбудеться 11 грудня», - зазначила координатор дійства Світлана Роднєнкова.

Всім, хто хоче долучитись до створення казки для дітей, необхідно заповнити електронну анкету на сайті www.mykolaj.com.ua та прийти на один з спеціальних вишколів для волонтерів. Найближчий вишкіл відбудеться 26 та 27 листопада о 12.00 год. у Львівському палаці мистецтв (вул. Коперника, 17). Реєстрація волонтерів триває до 3 грудня 2011 року.

Довідка.

Детальну інформацію про акції та план заходів можна дізнатись за контактами організаторів проекту: Світлана Роднєнкова – (097) 777-52-42, 247-29-09. Ел. пошта: [email protected].

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ