Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У Львові на Підзамче дебютує експериментальний театр “Гершом”

У Львові в районі Підзамче на території заводу створили експериментальний театр “Гершом”. Прем’єра першої вистави «Чужинець на чужині» відбудеться 26 і 27 січня о 20:30.

“Гершом” – це театрально-перформативний проект акторів. Ініціатором проекту виступив американський режисер з українським корінням Сез Баумрін. У Львові він працює з молодими акторами, які, власне, і об’єднались у театральну трупу «Гершом».

Цікаво, що театр знайшов площадку на закритій території ВАТ „Львівський завод радіо-електричної медичної апаратури”, який ще працює.

Новоспечений театр поєднує різні види мистецтва: від танцю до музики, від поезії до пластики. У своїй роботі режисер спільно з акторами використовують імпровізацію, відмовившись від канонів класичної театральної гри.

Додамо, що режисер Сез Баумрін вже поставив більш ніж 60 опер, вистав комерційного театру, експериментальних робіт.

"Ми запрошуємо Вас у подорож часом і простором, де немає ніяких рамок, але є ризик. Це провокація і естетика, яка ніколи не повторюється, і змушує відчинити двері всередину себе", – звертаються ініціатори до свого глядача.

Адреса театру: м. Львів, вул. Заводська 31, 5-й поверх. Резервація місць: [email protected], 0682217683, 0935075299. Вхід вільний.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ