Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Кримінал

У Львові на Площі Синагог спаплюжили стелу (уточнено)

ЛМР
ЛМР
ЛМР
ЛМР
ЛМР
ЛМР
ЛМР
ЛМР
1/4
Вночі проти середи, 21 червня, хулігани розмалювали стелу на Площі Синагог. На камерах відеоспостереження це зафіксовано. Усі матеріали передані у правоохоронні органи. Міський голова Львова звернувся до керівництва поліції та СБУ з проханням якнайшвидше знайти хуліганів, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Такі речі є неприпустимим. Я звертаюсь до керівників поліції та СБУ якнайшвидше знайти винуватців і застосувати до них необхідні міри покарання», - зазначив Андрій Садовий, міський голова Львова.

Як повідомили в управлінні охорони історичного середовища, написи будуть ліквідовані. Управління вже працює з фахівцями, аби стерти ці написи, не пошкодивши самої поверхні.

Як раніше повідомлялось, за інформацією ЛКП «Муніципальна дружина», інцидент трапився вночі орієнтовно о 01.30.

Як уточнили в Диспетчер «Центру Безпеки Міста» зауважив групу молодиків, що перебували на території Простору Синагог. Викликано поліцію. О 01:40 прибув патруль поліції.  Однак, за словами речниці ГУ НП у Львівській області Світлани Добровольської, перше повідомлення до поліції надійшло сьогодні, 21 червня, об 11:32. 

"На місці події працювала СОГ, зараз правоохоронці встановлюють причетних до події. Також ми потребували показати відео із камер спостереження", - зазначила Світлана Добровольська.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ