Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Львові на території військового містечка виявили схованку зброї та боєприпасів

18 квітня 2016 року військовою прокуратурою Львівського гарнізону за повідомленням представництва внутрішньої безпеки СБУ у Львівській області у підвальному приміщенні, що розташоване на території одного з військових містечок у м. Львові, знайдено схованку зі зброєю та боєприпасами.

Про це на своєму сайті повідомив Анатолій Матіос.

"Зокрема, в ході проведення огляду місця події виявлено та вилучено снайперську гвинтівку Драгунова, автомат АКСУ-74, два пістолети Макарова та велику кількість боєприпасів до них.

За вказаним фактом військовою прокуратурою Львівського гарнізону зареєстроване кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 410 КК України (викрадення, привласнення, вимагання військовослужбовцем зброї, бойових припасів, вибухових або інших бойових речовин, засобів пересування, військової та спеціальної техніки чи іншого військового майна, а також заволодіння ними шляхом шахрайства або зловживання службовим становищем).

Указані боєприпаси направлені для проведення вибухо-технічної експертизи.

Робота щодо виявлення та попередження незаконного обігу зброї та боєприпасів та встановлення осіб, причетних до її викрадення з військових підрозділів та незаконного зберігання, триває".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ