Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У Львові на умовах оренди планують продати на аукціоні п’ять земельних ділянок під забудову готелів

У Львові 29 листопада на аукціон виставлятимуть п’ять земельних ділянок для будівництва готелів, які продаватимуть на умовах оренди. Договір на оренду – 49 років. Про це сьогодні на прес-конференції повідомив начальник управління природних ресурсів та регулювання земельних відносин Михайло Бокало.
Для будівництва готелів у Львові у межах підготовки до чемпіонату Євро-2012 управління природних ресурсів та регулювання земельних відносин готує технічну документацію земельних ділянок, які призначені для будівництва готельних комплексів.
Як розповів Михайло Бокало, початкова ціна п’яти ділянок, які виставлятимуть на аукціон – близько 27 мільйонів гривень. „На аукціон готують земельні ділянки на вулиці Липова Алея-вулиці Стуса, її площа 10 500 метрів квадратних. Ділянка розміщена за три кілометри від центру міста. Вартість ділянки 9 мільйонів гривень, там заплановано будувати готель на 16 поверхів. Ділянка вільна від капітальної забудови. Відстань до аеропорту сім кілометрів, залізничного вокзалу – чотири, автовокзалу – п’ять кілометрів.
Ділянка на вулиці Стрийська, 12-вулиці Зарицьких, площею 2 300 метрів квадратних, оцінюється у три мільйони сімсот тисяч гривень.  Там заплановано будувати чотиризірковий готель на п’ять поверхів”, – розповів Михайло Бокало.
Він відзначив, що на земельній ділянці по вулиці Старицького, площею 338 метрів квадратних, планують будувати п’ятиповерховий готель на 10 місць. Вартість ділянки – один мільйон гривень.
„Ділянку на вулиці Сулими-Спокійна, площею 9375 метрів квадратних, оцінюють у 10 мільйонів гривень. Там заплановане будівництво 2-3 зіркового готелю на 16 поверхів та 493 місць. По вул. Щиренька, 8, земельну ділянку, площа якої 9436 метрів квадратних,  виставлятимуть на аукціон за ціною три мільйони 390 тисяч гривень. Планується будівництво восьмиповерхового готелю на 300 місць”, – розповів Михайло Бокало.
За словами Михайла Бокала, продаж ділянок планується на січень-лютий 2008 року. В умовах продажу вказуватиметься, що будівництво готелю необхідно здійснити не більше, ніж за три роки.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ