Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

У Львові на вул. Рапопорта, 6 запрацювала нова амбулаторія сімейної медицини

Для мешканців центральної частини міста відкрили сучасну амбулаторію сімейної медицини за адресою вул. Рапопорта, 6. Тож тепер фахові лікарі та комфортні умови – до послуг 7 тисяч мешканців Львова. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

В амбулаторії сімейної медицини працюють 3 сімейних лікарі, які надають медичну допомогу населенню віком від 7 років і старше та 2 лікарі-педіатри, які обслуговують дитяче населення від 0 років. При необхідності до роботи в амбулаторії будуть залучені лікарі-спеціалісти (невропатолог, кардіолог, ендокринолог та інші). В складі амбулаторії: реєстратура, маніпуляційний кабінет, кабінети лікарського прийому, санвузол для пацієнтів та медичного персоналу.

В будівлі, де розташована амбулаторія, розміщується денний стаціонар на 40 ліжок. Тут пацієнти можуть отримати лікування за скеруванням сімейного лікаря, пройти ЕКГ-дослідження, рентгенологічне дослідження та реабілітаційне лікування у фізіотерапевтичному кабінеті.

Лікарі амбулаторії обслуговують 7305 осіб, які мешкають в будинках на: вул. Рапопорта, вул. Ак.Кучера, вул. Шолом-Алейхема, вул. Леонтовича, вул. Городоцької (4-30, 21-65), вул. Наливайка, вул. Менцинського, вул. Шопена, вул. Лепкого, вул. Гребінки, вул. Щепкіна, вул. Мурави, вул. Огієнка. Населення 1МКЛ з прилеглих до амбулаторії вулиць: Клепарівська, Базарна, Броварна, Джерельна, Таманська, Котлярська, Данилишина, за бажанням також може обслуговуватисяв амбулаторії по вул. Рапопорта, 6.

З метою відкриття амбулаторії сімейної медицини та створення належних умов праці з міського бюджету виділено кошти в розмірі 91,680 тис.грн., залучено позабюджетних коштів для придбання меблів та медичного обладнання в сумі 55 тис.грн.

Сімейна амбулаторія на вул. Рапопорта, 6 працює з понеділка по п’ятницю з 8.30 до 18.00 год., тел 233-70-49.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ