Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові на вул. Зубрівській, 9 наступного року має запрацювати дитячий садок

18 листопада під час засідання виконавчого комітету Львівської міської ради було розглянуто питання щодо ревіталізації дошкільної установи на вул. Зубрівській, 9.

Нагадаємо, там знаходилася Сихівська районна адміністрація. Однак через необхідність вивільнення приміщення з метою відновлення дитячого садочку, Сихівська адміністрація 3 жовтня переїхала. Проте, у приміщенні досі перебувають Сихівський відділ державної виконавчої служби Львівського міського управління юстиції та Сихівський відділ РАЦС, термін дії оренди на приміщення в яких діє до 1 січня 2012 року.

«Приміщення під дитячий садочок № 17 на вул. Зубрівській, 9 є, але там досі знаходиться ще виконавча служба і РАЦС до 1 січня, оскільки до того часу є їхній термін оренди. В січні ми починаємо відновлення цього дитячого садка. Постараємося максимально швидко зробити ремонт і відкрити там дошкільний заклад. Є можливість відкрити у цьому приміщенні садочок на 200 місць», - розповіла в. о. начальника управління освіти Катерина Гороховська.

Відтак на виконкомі було обговорено питання що особливостей відновлення функціонування дошкільного навчального закладу. Серед головних питань – необхідність виготовлення проектно-кошторисної документації та кошти, які потрібні для повноцінної віднови дитячого садочка.

«Там великих перебудов, переобладнань не потрібно. Збережений паркет, система опалення. Треба замінити труби, оновити підвальне приміщення, зробити побілку, утеплити, вікна замінити, придбати меблі і інше обладнання. Найбільші об’єми робіт будуть з відновлення пральні та харчоблоку, бо заблоковані всі каналізаційні системи. Ми могли би вже влітку розпочати набір дітей», - зазначила Катерина Гороховська.

На ремонт приміщень з міської казни готові виділити 2 млн. грн., проектанти ж озвучують суму 5 млн. грн.

«Ми повинні вкластися у суму 2 млн грн», - розповіла Катерина Гороховська.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ