Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

У Львові надаватимуться подарунки за селфі в музеї

У Львові з 18 травня відзначатимуть Міжнародний день музеїв. Активним відвідувачам музеїв надаватимуться подарунки, які розігруватимуться впродовж тривалості проекту. Про це сьогодні, 17 травня, під час прес-конференції розповіла головний спеціаліст відділу маркетингу та туристично-інформаційної інфраструктури ЛКП «Центр розвитку туризму м. Львова», координатор проекту Віра Яворська.

Вона зазначила, що понад 25 музеїв Львова з 18 до 31 травня 2017 року підготували для мешканців та гостей міста особливу програму, яка розкриє приховану, дещо замовчувану історію музею та видатних його особистостей.

У програмі відзначення Міжнародного дня музеїв заплановані спеціалізовані тематичні екскурсії, мистецькі вечори, презентації, лекції, інтерактивні майстер-класи, огляди виставок та експозицій. 

Вікова категорія необмежена, адже пропонується програма для дітей, учнів, студентів та дорослих за доступними цінами. Окрім цього, в рамках проекту пропонується вільний вхід в окремі музеї та безкоштовні екскурсії.

Щоб стати учасником заходів, слід попередньо зареєструватись за телефоном музею. Також є події, які не потребують попередньої реєстрації.

«Як і минулого року, активним відвідувачам музеїв надаватимуться подарунки, які розігруватимуться впродовж тривалості проекту. Щоб отримати подарунок, потрібно відвідати музей в рамках проекту, зробити селфі на фоні улюбленого експонату з музею та опублікувати на своїй сторінці в соціальних мережах Facebook чи Instagram із хеш-теґом #МузеямиЛьвова», - сказала Віра Яворська.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ