Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові нагородять найкращих рятувальників

Завтра, 18 лютого, в 12.00 в центрі культури і мистецтв Львівського державного університету безпеки життєдіяльності (вул. Клепарівська,35) відбудеться нагородження кращих пожежних-рятувальників за підсумками минулого року, повідомили в прес-службі ЛДУ БЖД ДСНС України.

Захід організовано з метою вшанування осіб рядового і начальницького складу, які проявили героїзм і мужність при ліквідації надзвичайних ситуацій та їх наслідків, а також учасників антитерористичної операції на території  східних регіонів України.

 Участь в урочистостях візьмуть представники ДСНС України, Львівського державного університету безпеки життєдіяльності,  державної служби України у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції  по Львівській області  та Всеукраїнської асоціації ветеранів війни та служби цивільного захисту.  

Для пожежних рятувальників та учасників заходу відбудеться концерт та перегляд документального фільму про героїзм рятувальників при ліквідації надзвичайних ситуацій та їх наслідків.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ