Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові нагородять найкращих моделістів «Lviv Scale Models Fest»

4 листопада у Львові стартує перша міжнародна виставка-конкурс масштабних моделей «Lviv Scale Models Fest». Протягом двох днів 5 суддів, професійних моделістів з України визначатимуть переможців. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

На виставці-конкурсі представлять понад 300 масштабних моделей авіа-, авто-, військової та космічної техніки. Роботи можуть брати участь не лише у конкурсній частині, а і поза нею. Переможців визначатимуть не лише судді. Відвідувачі під часвиставки-конкурсу зможуть проголосувати за модель, яка найбільше сподобалась серед усієї експозиції. За результатами голосування, переможець отримає «Приз глядацьких симпатій».

Відкриття «Lviv Scale Models Fest» відбудеться завтра о 10:00 год. Церемонія нагородження переможців почнеться о 14:00 году неділю, 4 листопада.

Для відвідувачів та учасників «Lviv Scale Models Fest»проводитимуть майстер-класи зі стендового моделювання.

«Ми плануємо зробити фестиваль традиційним. Такі виставки дуже популярні за кордоном. Цим хобі захоплюються багато людей. Наша виставка-конкурс відкрита для усіх охочих. Ми прийматимемо і паперові моделі, і малюнки на тему техніки – навіть наймолодші зможуть проявити себе», – зазначає член оргкомітету Олександр Газдайка.

Нагадаємо, реєстрація учасників розпочнеться завтра, 3 листопада, о 07:00 год у місці проведення виставки за адресою: вул. Коперника, 40А (колишній Будинок Сапєгів).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ