Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові нагородили найкращих водіїв громадського транспорту

Сьогодні, 21 листопада, у Львові відбулось нагородження найкращих водіїв громадського транспорту та працівників транспортних підприємств міста Львова. Про це повідомив кореспондент Гал-Інфо.

Нагородження відбулось у наступних номінаціях: «Найкращий водій автобуса», «Найкращий водій тролейбуса», «Найкращий водій трамвая», «Найкраще автотранспортне підприємство Львова згідно з виконанням рейсів згідно GPS», «Реформатор року» та «Найкраще транспортне підприємство по відновлені рухомого складу».

Також організатори заходу, ГО «За якісний транспорт», планували вручити «Жовті кратки» двом найгіршим підприємствам із виконання рейсів згідно з системою GPS, втім, відмовились від цієї номінації. «Коли ми почали досліджувати дані GPS, то картина не виглядала такою поганою, як нам здавалось. Вихід на рейси був в межах 60-90 %. Враховуючи брак водіїв, такий показник можна вважати задовільним», - розповів Святослав Товстига, керівник ГО «За якісний транспорт».

Також організатори зазначили, що заручившись підтримкою держави у відзначені найкращих водіїв, відтепер планують проводити даний захід регулярно. «Наступного разу найкращих водіїв ми нагородимо напередодні Дня міста. Будемо також звертатись до міської ради, аби найкращих водіїв удостоїли званням почесний мешканець міста та нагородили під час урочистої сесії», - розповів Святослав Товстига.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ