Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

У Львові не можуть знайти автобуси, на які дали 70 млн грн

Комісія із питань інженерного господарства, транспорту, зв’язку та житлової політики Львівської міської ради проведе виїзне засідання на комунальне підприємство АТП-1, щоб перевірити стан і якість 15 щойно придбаних автобусів у ТОВ СП «Електротранс». Повідомила прес-служба "ГР "Народний контроль".

Як розповів заступник голови комісії Віталій Свінціцький, таке рішення є реакцією на кримінальне провадження проти АТП-1, яке підозрюють у протизаконній діяльності при закупівлі автобусів за бюджетні кошти.

«Ідеться про майже 70 млн грн. Саме тому наша комісія вирішила одне із засідань зробити виїзним на територію АТП-1, щоб на місці зʼясувати: скільки нових автобусів зараз перебуває у розпорядженні підприємства – 10, 15, 25? В якому вони стані? Чому, як стверджує керівництво АТП-1, 10 автобусів довелося повернути назад? Звісно, передусім свої висновки мають зробити правоохоронні органи. Але контроль за використанням коштів громади – це наш обовʼязок», – пояснив депутат.

Про дату і час виїзної комісії буде повідомлене додатково.

Нагадаємо, військова прокуратура підозрює службових осіб АТП-1 у розтраті 67,5 млн грн бюджетних коштів під час виконання угоди з ТОВ «Спільне українсько-німецьке підприємство «Електронтранс» щодо поставок автобусів.

"Електронтранс" передасть в "АТП №1" всі закуплені автобуси до 31 травня 2017 року

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ