Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові непридатні ліхтарі замінюють на непробивні

На Сихові ЛКП «Львівсвітло» цього тижня проводить поточний ремонт зовнішнього освітлення. Замінено ліхтарі, які згоріли на вул. Г. Хоткевича, Хуторівці, Майданній, на черзі вул. Зубрівська та інші. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«У нас нема проблем з вуличним освітленням, не горять лише поодинокі лампи. Ми фіксуємо ці випадки і передаємо у Львівсвітло. Нема світла тільки на вул. Стуса, зараз вирішується питання щодо фінансування», - повідомив заступник голови Сихівської районної адміністрації Микола Гембар.

У бюджеті міста на реконструкцію зовнішнього освітлення передбачено 433 тис. гривень. Відтак було реконструйовано освітлення на вул. Мазепи, Простій, Осиковій, Окуневського, Яровій, Чигиринській, Господарській та інших. Загалом це 15 об’єктів.

«Вартість одного світильника близько 700 гривень. Світильники мають хорошу оптику, скло виконане з полікарбонату, яке при ударі не розсипається. Загалом ми встановили близько тисячі світильників, і ще до кінця року встановимо близько чотирьохсот», – додав головний інженер ЛКП «Львівсвітло» Юрій Потурай.

Нагадаємо, у жовтні ЛКП «Львівсвітло» ремонтувало освітлення на вулицях Грицая, Я. Мудрого, Східній, Крутій, Колосковій, Дивізійній, Копистинського, Котляревського, Стрийській, Науковій, В. Великого, Театральній, П. Беринди, Коциловського, Албанській, пл. Катедральній та пл. Галицькій. Відновлюють освітлення і в житлових районах Білогорща, Максимовича та на Стрийській. Відтак було встановлено 195 ламп, замінено 170 світильників, 3 шафи управління зовнішнім освітленням та прокладено 2,3 км кабелю. На усі об’єкти є розроблена проектно-кошторисна документація.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ