Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

У Львові невідомий в'їхав у вітрину магазину

Сьогодні, 18 квітня, об 11.20 на вулиці Базарній у Львові невідомий в'їхав у вітрину магазину. Внаслідок автопригоди постраждав охоронець торгівельного закладу, повідомили у прес-службі ГУ НП у Львівській області.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. 

Попередньо встановлено, що власниця автомобіля «ВАЗ 11183», 37-річна мешканка Жовківського району, з наміром продати свій транспортний засіб зустрілася з ймовірними покупцями, молодим чоловіком та його матір'ю. Невідомий сів за кермо, не впорався з керуванням та в'їхав у вітрину магазину, після чого він разом з матір'ю зникли з місця події.

Внаслідок автопригоди за медичною допомогою звернувся охоронець магазину.

Правоохоронці встановлюють особу водія та його місцеперебування. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортним засобом) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на той самий термін.

Поліцейські просять зголоситися свідків автопригоди! Якщо вам відома особа водія та його місцезнаходження, звертайтесь у найближчий відділ поліції, або телефонуйте на оперативний номер 102. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ