Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові ніяк не визначать ціну на проїзні квитки в електротранспорті

Оскільки тарифи на проїзд в електротранспорті зросли, зараз триває процес узгодження та затвердження нової ціни на проїзні квитки. Про це сьогодні на брифінгу розповіли заступник міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства та начальник відділу інформації та зв'язків з громадськістю ЛКП «Львівелектротранс». Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Якщо раніше купували квитки 30 числа, і вони діяли до 30 наступного місяця, то тепер можна буде купити проїзний на 30 днів у будь-який день місяця. Це буде фіксуватись продавцем кіоску або електронним способом. Зараз проїзні ще не затверджені, бо ми ще обговорюємо вартість такого квитка. Нова ціна на проїзні квитки в електротранспорті, думаю, вже буде відома та узгоджена протягом наступного тижня-двох», - зазначив заступник міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Сергій Бабак.

«При придбанні картки є стрічки, де на одній вказано місяці, а на іншій — дні. Людина, яка продаватиме його, вказуватиме при продажу місяць та день покупки  на них.

Щодо нової вартості квитка, вона буде доступною для всіх мешканців.  Онлайн-голосування на сайті міськради є для нас орієнтиром. Понад 1 тис. людей взяли участь в онлайн-голосуванні і можу зазначити, що результати голосування відповідали нашим очікуванням», - зазначив начальник відділу інформації та зв'язків з громадськістю ЛКП «Львівелектротранс» Івана Бондар.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ